+45 70 27 17 07
kontakt@vilsoe.dk

Nyrenoveret lejlighed med byens bedste placering

Nyhed
Faciliteter i lejligheden
140 kvm.  4 vær.  3. sal. 
140 kvm. 4 vær. 3. sal. Elevator

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har egen vaskemaskine Lejligheden har opvaskemaskine Der er porttelefon til lejligheden
Møbleret Vask Opvask Port tlf.

Der er IKKE altan til lejligheden Der er tagterrasse til lejligheden Der er depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Terrasse Depotrum P-plads

Lejligheden

Denne dejlige lejlighed ligger på 3. sal i flot nyrenoveret ejendom med elevator.


Lejlighedens centrale rum er det store køkken / alrum hvorfra der er adgang til alle lejlighedens primære rum. Køkken / alrummet består af flot kvalitetskøkken med mange skabe og stor køkkenø samt god plads til stort spisebord, der sikkert hurtigt bliver familiens samlingspunkt.


Dejligt soveværelse med fransk altan mod gården samt direkte adgang til mindre toilet med håndvask.


Fra alrummet er der adgang til dejlig opholdsstue og et værelse, der begge har store vinduespartier, der sikrer masser af lys i rummene.


Desuden badeværelse i lyse materialer med stor separat bruseniche.


Kontakt Niels på nb@vilsoe.dk for at høre mere om denne dejlige lejlighed eller booke en fremvisning.

Ejendommen

Midt i Købehavns hjerte ligger denne flotte og historiske ejendom fra 1898, der netop er færdig renoveret og nu står klar til at byde sine nye beboere velkomme og vi kan nu tilbyde flere ledige lejemål i ejendommen.


I forbindelse med renoveringen har man bevaret en række af gamle historiske kendetegn, og skabt nogle utroligt charmerende boliger, der lever op til nutidens krav om funktionalitet og miljø.


I samtlige lejligheder er der flotte nye egetræsgulve med hvidpigmenteret lak og gulvvarme samt naturligvis forberedt for internet og kabel TV.


I den flotte nyrenoverede trappeopgang er der elevator og der er desuden installeret et topmoderne elektronisk adgangssystem.


Fra ejendommens 100m2 store tagterrasse er der udsigt over det meste af København - Tivoli, Christiansborg, Rådhuspladsen og meget mere. 


Om Vesterbro

Vesterbro giver følelsen af storby og autenticitet, samtidig med at der også er grønne områder, hvis man vil en tur ud med barnevognen.

Vesterbro er en vital og attraktiv bydel, og er i dag et af Københavns mest hippe områder, med en sand mangfoldighed af mennesker.

På Vesterbro findes Københavns bredeste udvalg af restauranter, og et udbud af kulturelle arrangementer, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne.

Fakta om lejligheden

Vester Voldgade 87, 3th, 1552 København V

Husleje pr. måned:

26.000,00

+ Aconto varme pr. måned: 900,00
+ Aconto vand pr. måned: 700,00
+ Antennebidrag pr. måned: 0,00

Depositum: (3 x leje) 78.000,00
Forudbetalt leje: (1 x leje) 26.000,00

Ledig pr: UDLEJES NU
Lejeperiode: Ubegrænset
Overtagelses stand: Nyt
Opførelsesår: 1898

Billeder

Kort