+45 70 27 17 07
kontakt@vilsoe.dk

Nyrenoveret lejlighed med fælles tagterrasse med udsigt over hele København

Faciliteter i lejligheden
118 kvm.  3 vær.  3. sal. 
118 kvm. 3 vær. 3. sal. Elevator

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har egen vaskemaskine Lejligheden har opvaskemaskine Der er porttelefon til lejligheden
Møbleret Vask Opvask Port tlf.

Der er IKKE altan til lejligheden Der er tagterrasse til lejligheden Der er depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Terrasse Depotrum P-plads

Lejligheden

Dejlig lejlighed, der ligger på 3. sal i flot nyrenoveret ejendom med elevator.


Lejligheden indeholder dejlig opholdsstue og 2 gode værelser alle med store vinduer, der sikrer masser af lys i rummene.


Flot kvalitets spisekøkken med fransk altan og god plads til spisebord.


Desuden dejligt badeværelse i lyse materialer og separat bruseniche.


I lejligheden findes desuden 2m2 depotrum.


Kontakt Niels på nb@vilsoe.dk for at høre mere om denne dejlige lejlighed eller booke en fremvisning.

Ejendommen

Midt i Købehavns hjerte ligger denne flotte og historiske ejendom fra 1898, der netop er færdig renoveret og nu står klar til at byde sine nye beboere velkomme og vi kan nu tilbyde flere ledige lejemål i ejendommen.


I forbindelse med renoveringen har man bevaret en række af gamle historiske kendetegn, og skabt nogle utroligt charmerende boliger, der lever op til nutidens krav om funktionalitet og miljø.


I samtlige lejligheder er der flotte nye egetræsgulve med hvidpigmenteret lak og gulvvarme samt naturligvis forberedt for internet og kabel TV.


I den flotte nyrenoverede trappeopgang er der elevator og der er desuden installeret et topmoderne elektronisk adgangssystem.


Fra ejendommens 100m2 store tagterrasse er der udsigt over det meste af København - Tivoli, Christiansborg, Rådhuspladsen og meget mere. 


Om Vesterbro

Vesterbro giver følelsen af storby og autenticitet, samtidig med at der også er grønne områder, hvis man vil en tur ud med barnevognen.

Vesterbro er en vital og attraktiv bydel, og er i dag et af Københavns mest hippe områder, med en sand mangfoldighed af mennesker.

På Vesterbro findes Københavns bredeste udvalg af restauranter, og et udbud af kulturelle arrangementer, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne.

Fakta om lejligheden

Vester Voldgade 87, 3tv, 1552 København V

Husleje pr. måned:

22.000,00

+ Aconto varme pr. måned: 700,00
+ Aconto vand pr. måned: 500,00
+ Antennebidrag pr. måned: 0,00

Depositum: (3 x leje) 66.000,00
Forudbetalt leje: (1 x leje) 22.000,00

Ledig pr: UDLEJES NU
Lejeperiode: Ubegrænset
Overtagelses stand: Nyt
Opførelsesår: 1898

Billeder

Kort