+45 70 27 17 07
kontakt@vilsoe.dk

161 m2 fantastisk lejlighed i 2 plan

Faciliteter i lejligheden
161 kvm.  4 vær.  1. sal. 
161 kvm. 4 vær. 1. sal. Elevator

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har egen vaskemaskine Lejligheden har opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden
Møbleret Vask Opvask Port tlf.

Der er IKKE altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Terrasse Depotrum P-plads

Lejligheden

Helt unik lejlighed i 2 plan, hvor der fra det øverste plan er delvist åbent ned til opholdsstuen, hvilket sammen med de store vinduespartier giver et fantastisk lysindfald i lejligheden.


I nederste plan består lejligheden af meget stor opholdsstue med åbent køkken samt stort soveværelse med indbyggede skabe og moderne badeværelse.


Øverste plan, der er på 47 m2, består af 2 værelser og en stor møblerbar repos hvorfra der er åbent ned til opholdsstuen.


Lejligheden er totalrenoveret med brug af de bedste materialer og nyt varmesystem, der holder varmeudgifterne på et minimum.


Kontakt Niels på nb@vilsoe.dk hvis du er blevet nysgerrig efter mere information eller aftale en fremvisning af denne fantastisk lejlighed.

Ejendommen

Denne nyrenoverede ejendom i det gamle Ballerup ligger tæt på Ballerup Centrum med kort afstand til indkøb, skole og institutioner samt i gå afstand til tennisbaner og dejlige naturområder.


Ballerup station, der indgår som en integreret del af Ballerup Centrum, ligger kun 650 meter fra ejendommen og fra Ballerup station tager turen til Københavns Hovedbanegård ca. 25 minutter med S-toget.


Om Ballerup

Ballerup ligger nordvest for København og indgår i Storkøbenhavn. Kommunen har ca. 50.000 indbyggere.


Ballerup har et bredt udbud af tilbud indenfor sport, kultur og natur. Her finder man bl.a. Ballerup Super Arena hvor der køres cykelløb og afholdes koncerter, East Kilbride Badet, der er en stor moderne svømmehal samt Ballerup Stadion, hvor der kan dyrkes et bredt udbud af sportsgrene.


I Ballerup findes desuden en lang række større virksomheder som LEO Pharma, GN, NETS, Siemens, KMD og Toms Chokolade samt en række uddannelsesinstitutioner. 

Fakta om lejligheden

Gl. Rådhusvej 19, 1mf, 2750 Ballerup

Husleje pr. måned:

17.500,00

+ Aconto varme pr. måned: 1.200,00
+ Aconto vand pr. måned: 400,00
+ Antennebidrag pr. måned: 0,00

Depositum: (3 x leje) 52.500,00
Forudbetalt leje: (1 x leje) 17.500,00

Ledig pr: 01-08-2018
Lejeperiode: Ubegrænset
Overtagelses stand: Nyt
Opførelsesår: 2017

Billeder

Kort