+45 70 27 17 07
kontakt@vilsoe.dk

Stor velholdt villa i eftertragtet kvarter i Gentofte

Udlejet
Faciliteter i huset
261 kvm.  7 vær.  Stuen 
261 kvm. 7 vær. Stuen Elevator

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har egen vaskemaskine Lejligheden har opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden
Møbleret Vask Opvask Port tlf.

Der er IKKE altan til lejligheden Der er tagterrasse til lejligheden Der er depotrum til lejligheden Der er mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Terrasse Depotrum P-plads

Huset

Velholdt hvidpudset villa i 2 plan med rødt tegltag, småsprossede døre og vinduer der giver et helt fantastisk lysindfald i alle rum.


Villaen indeholder stor hall med flot trappe til 1. sal og adgang til gæstetoilet. Fra hallen er der adgang til stort køkken/alrum, der ligger i åben forbindelse med spisestuen og vinkelopholdsstuen.


Køkkenet har stor kogeø med corian bordplade og alt i kvalitets hårde hvidevarer inklusiv indbygget mikrobølgeovn. Fra køkke/alrummt er der udgang til dejlig delvist overdækket terrasse samt den skønne aflukkede have.


Stueetagen indeholder desuden stort forældresoveværelse med adgang til walk-in, 3 gode børneværelser, hvoraf et er et gennemgangsværelse samt stort badeværelse med bruseniche. Bryggers med egen indgang samt god skabsplads og vaskemaskine og tørretumbler.

1. sal har stor repos og stort soveværelse med udgang til fantastisk tagterrasse, hvor aftensolen kan nydes. Herudover nyere lækkert og rummeligt badeværelse med bruseniche samt stort værelse/stue med åbent køkken med mange muligheder - teenage afdeling, gæste- eller aupairbolig, legeværelse. Kun fantasien sætter grænser.


På grunden findes desuden carport, cykelskur og stort isoleret skur.


Kontakt Niels på nb@vilsoe.dk for yderligere information eller for at aftale en personlig fremvisning af denne dejlige villa.Ejendommen

Villaen ligger i et eftertragtet og roligt kvarter på een af Gentoftes bedste adresser tæt på skov, strand og de mange indkøbsmuligheder på Gentoftegade, Strandvejen og Jægersborg Alle. I gåafstand til Gentofte skole og Kildeskovshallen.


Fra villaen er der ca. 10 minutters gang til Bernstorffsvej S-tog station hvorfra det tager 13 minutter at nå Nørreport.


Om Gentofte

Gentofte er en bydel til København, beliggende i Gentofte Kommune, men var oprindelig en landsby i Nordsjælland. Gentofte har ca. 73.000 indbyggere og er ét af de mest velhavende områder i Danmark, idet den hører til top-3 blandt kommuner i landet med de højeste gennemsnitlige disponible indkomster. Gentofte består hovedsageligt af villakvarterer og i visse områder etagebyggeri.

Fakta om huset

Sassvej 15, 2820 Gentofte

Husleje pr. måned:

Udlejet

+ Aconto varme pr. måned: Udlejet
+ Aconto vand pr. måned: Udlejet
+ Antennebidrag pr. måned: Udlejet

Depositum: (3 x leje) Udlejet
Forudbetalt leje: (0 x leje) Udlejet

Ledig pr: Udlejet
Lejeperiode: Udlejet
Overtagelses stand: Udlejet
Opførelsesår: Udlejet

Billeder

Kort