+45 70 27 17 07
kontakt@vilsoe.dk

Dejlig penthouse lejlighed med stor altan

Udlejet
Faciliteter i lejligheden
115 kvm.  3 vær.  4. sal. 
115 kvm. 3 vær. 4. sal. Elevator

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har egen vaskemaskine Lejligheden har opvaskemaskine Der er porttelefon til lejligheden
Møbleret Vask Opvask Port tlf.

Der er altan til lejligheden Der er tagterrasse til lejligheden Der er depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Terrasse Depotrum P-plads

Lejligheden

Dejlig lys lejlighed med 3 altaner centralt beliggende tæt på Metro og indkøb.


Lejligheden indeholder stor entre med skabe, dejligt stort køkken med god plads til spisebord og dejlig lys opholdsstue. Fra begge rum er der udgang til stor sydvendt altan.


Desuden 2 dejlige værelser der begge har udgang til egen altan. Fra det ene værelse er der adgang til walk-in. i det hele taget er der ikke sparet på skabspladsen i lejligheden.


Godt flisebadeværelse med bruseniche og vaskesøjle.


Kontakt Niels på nb@vilsoe.dk for yderligere information eller for at aftale tidspunkt for en fremvisning af denne dejlige lejlighed.

Ejendommen

Denne nyere ejendom ligger på Finlandsgade i et harmonisk miks af gamle og nye bygninger, der ligger tæt på ALT. Du kan komme fra din gadedør til Kgs. Nytorv på 9 minutter med Metroen og på cyklen er der kun 2,3 km.


Ejendommen har stort fællesareal med legeplads og det er muligt at leje parkeringsplads i ejendommens p-kælder.


Ingen gader har som Amagerbrogade noget for enhver smag i ordets bogstavelige forstand. Verdens mangfoldighed foldes ud på cafeer, take aways, isbarer, restauranter og specialbutikker. Og vil du have det hele samlet under ét tag besøger du blot Amagercentret.


Om Amager

Der bor ca. 180.000 mennesker på Amager, og den er dermed Danmarks tættest befolkede ø. En person der er født eller er bosiddende på Amager, bliver kaldt en amager eller amarkaner.

Store dele af Amager er indvundet fra Øresunds lave vand siden 1600-tallet, hvor indvindingen startede med Christianshavn.


Amager er alene i det 20. århundrede gjort mere end 1/3 større ved inddæmning af Kalveboderne i 1930erne. I dag er store dele af Amager bymæssigt bebygget, selvom Dragør og Kastrup stadig har landbrug, skov og naturområder. Desuden er øen omkranset af strande.

Fakta om lejligheden

Finlandsgade 15, 4., 2300 København S

Husleje pr. måned:

Udlejet

+ Aconto varme pr. måned: Udlejet
+ Aconto vand pr. måned: Udlejet
+ Antennebidrag pr. måned: Udlejet

Depositum: (3 x leje) Udlejet
Forudbetalt leje: (1 x leje) Udlejet

Ledig pr: Udlejet
Lejeperiode: Udlejet
Overtagelses stand: Udlejet
Opførelsesår: Udlejet

Billeder

Kort