+45 70 27 17 07
kontakt@vilsoe.dk

Stor velholdt villa centralt i Birkerød

Nyhed
Faciliteter i huset
169 kvm.  6 vær.  Stuen 
169 kvm. 6 vær. Stuen Elevator

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har egen vaskemaskine Lejligheden har opvaskemaskine Der er porttelefon til lejligheden
Møbleret Vask Opvask Port tlf.

Der er IKKE altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er depotrum til lejligheden Der er mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Terrasse Depotrum P-plads

Huset

Stor villa på 169m2 og yderligere 85m2 stor og tør kælder med mange anvendelsesmuligheder.


Stueetagen indeholder stor hall med flot trappe til 1. sal. Stor opholdsstue og dejlig lys spisestue med udgang til stor solrig terrasse med markise. I stueetagen er der desuden 2 køkkener og gæstetoilet. Fra stueetagen er der adgang til stort værelse med egen indgang, der f.eks. kan anvendes som gæsteværelse eller beboelse for au pair.


1. sal indeholder meget stort soveværelse, stor badeværelse med badekar samt værelse og gennemgangsværelse, der f.eks. kan anvendes som kontor eller værelse for familiens yngste.


Den store kælder har 3 store disponible rum, der alle har masser af lys fra de store vinduer, godt vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler samt badeværelse med bruser.


Kontakt Niels på nb@vilsoe.dk for yderligere oplysninger eller for at aftale tid til en personlig fremvisning.


Ejendommen

Stor rødstensvilla beliggende centralt i Birkerød med kun 5 minutters gang S-tog, Hovedgaden med mange indkøbsmuligheder samt skole og daginstitutioner.


Villaen er beliggende på en stor grund med gode parkeringsforhold og mange muligheder for at nyde udelivet.


Villaen kan eventuelt anvendes som kombineret bolig og liberalt erhverv.


Om Birkerød

Birkerød har egen jernbanestation, posthus, bibliotek, flere dagligvarebutikker og specialbutikker på hovedgaden, flere banker samt mange bilforhandlere.

Birkerød har desuden en god beliggenhed omgivet af naturen. Syd for Birkerød ligger Furesøen med det fredede område Vaserne og mod øst ligger Rudeskov, som er én af Nordsjællands mest spændende og varierede skove.

Birkerød Gymnasium driver en kostskoleafdeling og har dannet Birkerød Sportscollege i samarbejde med fodboldklubben I.F. Skjold Birkerød.

Fakta om huset

Rolighedsvej 14B, 3460 Birkerød

Husleje pr. måned:

19.000,00

+ Aconto varme pr. måned: 1.350,00
+ Aconto vand pr. måned: 500,00
+ Antennebidrag pr. måned: 0,00

Depositum: (3 x leje) 57.000,00
Forudbetalt leje: (0 x leje) 0,00

Ledig pr: UDLEJES NU
Lejeperiode: 2 år
Overtagelses stand: Som beset
Opførelsesår: 1952

Billeder

Kort